Gelişmeler

6/recent/ticker-posts

Konyaspor'da Transferler Ne Durumda ? İşte Detaylar

Yeni sezona kaliteli sağlam bir kadro ile girmeyi planlayan temsilcimiz Konyaspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 


Yunus Mallı, Kahraman Demirtaş, Ahmet Oğuz, Soner Dikmen, Bruno Paz, Cicaldaou, Muhammet Demir, Niangbo, Ethemi ve Hadebe ile yolları ayrıldı.

Hırvat stoper Josip Calusic ile sözleşme imzalandı.

Antalyaspor ile sözleşmesi sona eren Ufuk Akyol Konyaspor'a transfer oldu. 

Ligin deneyimli kanat futbolcusu Yusuf Erdoğan ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Orta saha 10 numara pozisyonunda oynayan Melih İbrahimoğlu ile prensip anlaşmasına varıldı. Futbolcu, takımı Şampiyonlar ligi ön eleme maçına çıktıktan sonra Konya'ya gelecek. Futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

Konyaspor Malili sol kanat ve forvet mevkisinde oynayan yıldız futbolcu Moussa Djenepo'nun kulübü Standart Liege ile anlaşmaya varmıştı. Fakat ücret konusunda taleplerin artması sebebiyle bu transferden vazgeçildi. Futbolcu Antalyaspor ile sözleşme imzaladı.

Konyaspor Bulgaristan liginin CSKA 1948 takımında forma giyen Brezilyalı orta saha sol kanat oyuncusu Pedrinho ile anlaşmaya vardı.

Konyaspor Hollanda'nın Fortuna Sittard takımından orta saha sağ kanat futbolcusu Tunahan Taşçı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Steven Nzonzi ile yollar ayrıldı. Futbolcuya Konyaspor kulübü tarafından teşekkür mesajı yayınlandı.

Forvet futbolcusu Kramer'in kulübüyle anlaşmaya varıldı. Futbolcunun cevabı bekleniyor.

Nzonz'nin sürpriz ayrılığı sonrası 6 numara bölgesine transfer düşünen Konyaspor'da, Jevtovic ile temasa geçildi. İlk görüşme olumlu futbolcunun kararı bekleniyor.

Anlaşmaya varılan Brezilyalı sol kanat oyuncusu Pedrinho Konya'ya gelip sağlık kontrolünden geçti. 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

Yeni Meram Gazetesi Spor Müdürü Hüseyin Turgut'un haberine göre, futbolcunun menajerinin ekstra talepleri sebebiyle Kramer'in Konyaspor'a transferi olumsuz olarak sonuçlandı.

Jevtovic ile prensip anlaşmasına varıldı.


Bu Haberi